nsw22_jeugd_1920x1080.jpeg

Sportweek

De Nationale Sportweek 2022 staat weer voor de deur! Dit is hét perfecte moment om jouw sport(aanbod) opnieuw in de schijnwerpers te zetten voor potentiële nieuwe leden. De Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 16 september tot zondag 25 september 2022.


€150,- budget per vereniging

Dit jaar wordt vanuit het lokale sportakkoord een vergoeding van €150,- toegekend aan sportverenigingen die hun aanbod openstellen tijdens de Nationale Sportweek 2022. Let op: er is beperkt budget, dus wees er snel bij! 

Hoe doe je mee als sportclub?

Meedoen kan op talloze manieren. Denk aan een open dag/training, een clinic of een toernooi voor beginners. Of laat deelnemers meetrainen met bestaande trainingen. Daarbij heb je zelf de keuze om één of meerdere activiteiten aan te bieden. Het is allemaal mogelijk! Via deze link kun je het aanbod doorgeven, wij zorgen ervoor dat het aanbod online komt te staan en mede gepromoot wordt. 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Floran Bathoorn via verenigingen@sportbedrijfdrachten.nl of 06-83 60 95 22.

 

In het kort:

  1. Open de vragenlijst door de op deze link te klikken
  2. Vul in voor welke organisatie je aanbod wil doorgeven
  3. Vul de activiteit in die je open wil stellen voor nieuwe leden
  4. Heb je nog meer activiteiten die je wil openstellen? Je kunt na het invullen van de eerste activiteit kiezen om een tweede activiteit door te geven.
  5. Heb je al je activiteiten doorgegeven, dan kun je het budget van €150,- aanvragen. Geef een korte beschrijving van hoe je het budget gaat inzetten en verstuur de lijst.
  6. Het Sportbedrijf zal hierna de activiteiten toevoegen via de website Eventbrite.
  7. Op de site van NOC*NSF kun je ook promotiemateriaal gebruiken om jouw sportaanbod te promoten.

 

nsw22_jeugd_1920x1080.jpeg