avond4daagse.jpg

Avond4daagse Drachten 2023

Check hier alle info!

Informatieboekje 5KM

Informatieboekje 10KM

De Avond4daagse is een niet meer weg te denken traditie in Nederland. Kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s: inmiddels zijn al drie generaties opgegroeid met de Avond4daagse. De Avond4daagse zorgt niet voor niets voor onvergetelijke herinneringen!

Wat is het? De Avond4daagse is:
  • 4 avonden in beweging zijn
  • 4 dagen plezier maken met vriendjes en vriendinnetjes
  • Misschien wel je allereerste medaille
  • Een onvergetelijke herinnering
Wanneer is het?

Maandag 22 t/m donderdag 25 mei 2023 (week 21)

Kosten

De kosten zijn dit jaar €7,50 per deelnemer voor de inschrijvingen via een school. Alle overige inschrijvingen kosten €8,50 per deelnemer.

Inschrijving

Update 16 mei: Schrijf je hier nog snel in! Individuele opgave is verlengd en op dit moment nog mogelijk. 

Stempelkaarten

Na elke avond krijg je een stempel op je stempelkaart. Bij het laten zien van je stempelkaart op de laatste avond, krijg je je welverdiende medaille uitgereikt!

De stempelkaart kan je na het inschrijven ophalen bij onze coaches tijdens de Sportspreekuren. Die momenten zijn hier te vinden: Beweegadvies - Sportbedrijf Drachten

Daarnaast kan je de stempelkaarten ophalen bij Zwemcentrum De Welle op avonden (maandag t/m woensdag) tussen 19:30-21:00 uur. Mocht je kind zwemles hebben in De Welle, kan de kaart ook op het moment van zwemles opgehaald worden. Laat bij het ophalen je reserveringsbevestiging zien.

Kinderen die via hun school ingeschreven zijn, krijgen via de school de stempelkaarten.

Thema

Het thema van dit jaar is ‘#sportvooriedereen’. Wij dagen iedereen uit in de mooiste outfit van je favoriete sportidool te lopen! Dit mag alle dagen.

Routes

Keuze uit 5 of 10 km. De routes starten en finishen altijd bij het Sportcentrum (Leerweg 3, Drachten).

Starttijden

Informatieboekje 5KM

Informatieboekje 10KM

Parkeren

Wij adviseren je om met de fiets te komen. Deze kun je kwijt in één van de fietsstallingen van het Liudger. Zo voorkom je onder andere dat je in de drukte vast komt te staan. Mocht je toch genoodzaakt zijn met de auto te komen, dan kun je deze parkeren bij het ROC Friese Poort, gelegen achter het Sportcentrum. Let hiervoor goed op de verkeersborden.

Veiligheid

Om de veiligheid en gezondheid van de wandelaars te kunnen waarborgen, worden getrainde en gecertificeerde EHBO'ers en verkeersregelaars ingezet om dit alles in goede banen te leiden. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Individuele lopers t/m 12 jaar moeten zorgen voor een begeleider (minimaal één per 10 wandelaars).

Vragen?

Heb je een vraag over de avond4daagse? Bel dan met 06 12 41 71 51 (afdeling Sport & Bewegen).

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.