avond4daagse.jpg

Avond4daagse

De Avond4daagse is een niet meer weg te denken traditie in Nederland. Kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s: inmiddels zijn al drie generaties opgegroeid met de Avond4daagse. De Avond4daagse zorgt niet voor niets voor onvergetelijke herinneringen!

Wat is het? De Avond4daagse is:
  • 4 avonden in beweging zijn
  • 4 dagen plezier maken met vriendjes en vriendinnetjes
  • Misschien wel je allereerste medaille
  • Een onvergetelijke herinnering
Wanneer is het?

Maandag 27 t/m donderdag 30 mei 2024 (week 22)

Kosten

De kosten zijn dit jaar €7,50 per deelnemer voor de inschrijvingen via een school. Alle overige inschrijvingen kosten €8,50 per deelnemer.

Routes

Keuze uit 5 of 10 km. De routes starten en finishen altijd bij het Sportcentrum (Leerweg 3, Drachten).

Starttijden

*Definitieve programma en tijden volgen later

Parkeren

Wij adviseren je om met de fiets te komen. Deze kun je kwijt in één van de fietsstallingen van het Liudger. Zo voorkom je onder andere dat je in de drukte vast komt te staan. Mocht je toch genoodzaakt zijn met de auto te komen, dan kun je deze parkeren bij het ROC Friese Poort, gelegen achter het Sportcentrum. Let hiervoor goed op de verkeersborden.

Veiligheid

Om de veiligheid en gezondheid van de wandelaars te kunnen waarborgen, worden getrainde en gecertificeerde EHBO'ers en verkeersregelaars ingezet om dit alles in goede banen te leiden. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Individuele lopers t/m 12 jaar moeten zorgen voor een begeleider (minimaal één per 10 wandelaars).

Vragen?

Heb je een vraag over de Avond4daagse? Bel dan met 06 12 41 71 51 (afdeling Sport & Bewegen).

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.