Adventure trail.jpg

Adventure Run

We gaan dit jaar wederom los met de Adventure Run. Dit jaar hebben we deze in een nieuw jasje gestoken: nieuwe routes en uitdagingen met lokale sportaanbieders.

Woensdag 26 juni!

  • Het basisonderwijs gaat vanaf 9:00 uur van start.
  • Vanaf 13:00 is IEDEREEN welkom om de challenges aan te gaan, dus de bedrijven, voortgezet onderwijs, MBO, ouder-kind duo's, volwassenen duo's en de clubstrijd.
  • Locatie: Drachtster Boys, Postlaan 5 Drachten

Basisonderwijs
Tijd: Onder schooltijd. Starttijden variëren tussen 9.00 - 12.30 uur
Doelgroep: Groep 5 t/m 8. Team van 4-6 leerlingen + 1 volwassen begeleider

Voor iedereen!
Tijd: Starttijden vanaf 13:00
Voor wie: Voor bedrijven, duo's! Ouder-kind duo's, 18+ duo's of clubstrijd (neem het op tegen teams van je eigen en andere verenigingen)

Laatste info Adventure Run 2024!
We gaan weer met z’n allen het avontuur aan in Drachten tijdens de Adventure Run 2024. Hierbij nog enkele belangrijke punten:

  • Het wordt warm! Zorg dat jullie deelnemers zich goed beschermen tegen de warmte en zon. Smeer je goed in, doe een pet op en neem een zonnebril mee.
  • Zorg dat IEDEREEN, deelnemers en begeleiding een bidon of flesje water meeneemt tijdens de Adventuretrail! Wij zorgen dat deze onderweg bijgevuld kan worden!
  • Wees op tijd (min. 15 minuten voor starttijd) en vergeet je volwassen begeleider niet.
  • Deze editie zullen de scores op een speelse manier bijgehouden worden, namelijk met de MissieMaster app van Evi Eekhoorn. Bij elke challenge die jullie tegenkomen is per niveau 1 code te verdienen. Haal de uitdaging en krijg je code! Jullie begeleider kan deze direct invoeren in de app en aan het einde zien wij wie de meeste medailles bij elkaar gescoord heeft tijdens hun avontuur.
  • Elke volwassen begeleider moet hiervoor vooraf de MissieMaster app downloaden en meenemen op mobiele telefoon met internetverbinding. 

 

Helpen jullie mee aan een Rookvrije Adventure Run? 

Hoe mooi is het om deze survivalrun te doen in een gezonde en rookvrije omgeving? Daarom zet Sportbedrijf Drachten zich in voor een Rookvrije Adventure Run. Zien roken, doet roken, dus vragen wij ouders, leerkrachten en begeleiders om tijdens de Adventure Run Drachten rekening te houden met een rookvrije beweegomgeving voor iedereen. We communiceren dit op een positieve manier: we spreken niet van een verbod, maar van een bijdrage aan een Rookvrije Generatie.

 

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan de editie van vorig jaar in Drachten: