FloatFit Balance-groep.jpg

Abonnementen

 
ALL-IN ABONNEMENT

Met het All-In abonnement kun je voor slechts €42,90,- per maand onbeperkt zwemmen! Dit betekent dan ook echt onbeperkt. Onbeperkt deelname aan alle Aqua Doelgroepen, banenzwemmen of recreatief zwemmen.

All-in Flex: Voor €51,30,- heb je precies hetzelfde, maar dan flexibel! Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. 

 

BASIC ABONNEMENT

Met het Basic abonnement kun je voor €28,30,- per maand elke week aan één activiteit deelnemen. Je hebt dus de keuze: een Aqua Sport, banenzwemmen óf recreatief zwemmen. 

Basic Flex: Voor €36,70,- heb je precies hetzelfde, maar dan flexibel! Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. 

 

ALL-IN PREMIUM ABONNEMENT

Met het All-In Premium abonnement kun je voor slechts €55,- per maand onbeperkt deelnemen aan alle Aqua Doelgroepen, banenzwemmen, recreatief zwemmen en gebruik maken van de wellness faciliteiten.

All-In Premium Flex: Voor €62,50,- heb je precies hetzelfde, maar dan flexibel! Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. 

 

Heb je vragen of wil je meer info? Bel ons via 0512 - 58 36 66 of mail naar infobalie@sportbedrijfdrachten.nl

Wil je graag bij ons sporten? Maar is er te weinig geld om te sporten? Dit kan met ondersteuning van het  Sportfonds Smallingerland (vanaf 18 jaar).

 

Abonnement aanvragen

Schrijf je nu in bij onze Infobalie of vul onderstaand formulier in!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

 

INSCHRIJFREGLEMENT

- Inschrijven voor een abonnement kan bij onze Infobalie.

- Het abonnementsgeld wordt automatisch per maand (voorafgaand aan de nieuwe kalendermaand) geïnd.

- Je betaalt eenmalig €21,- inschrijfkosten. Deze kosten kun je apart voldoen bij de inschrijving aan de Infobalie van Zwemcentrum De Welle.

- Iedereen ontvangt bij aanmelding een persoonlijke pas. De kosten van deze pas zijn €6,30,-. Bij verlies en/of beschadiging van de pas moet je een nieuwe pas aanschaffen voor €6,30,-.

- De pas moet voor iedere les/bezoek door de kaartlezer worden gehaald, hierbij wordt gecontroleerd of je eigenaar bent van deze pas.

- Voor alle groepslessen reserveer je een plekje via de Mijn-Omgeving. Vol = Vol. Wanneer je verhinderd bent, kun je de groeples van tevoren annuleren via de Mijn-Omgeving. Indien je je niet tijdig afmeldt, wordt dit gezien als een deelgenomen les. 

- Indien je het lidmaatschap wenst op te zeggen, dien je rekening te houden met een opzegtermijn van 1 maand tegen het einde van de abonnementsperiode. Na de abonnementsperiode van 1 jaar loopt het abonnement automatisch door voor onbepaalde tijd. Je kunt je abonnement na dit jaar iedere maand beëindigen met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

- Het lidmaatschap is persoonlijk en dient daarom ook persoonlijk opgezegd te worden. Opzeggen kan alleen schriftelijk via een opzegformulier (verkrijgbaar bij de Infobalie)