pexels-andrea-piacquadio-3756165.jpg

Sportfonds Smallingerland

SPORTFONDS SMALLINGERLAND

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u te weinig geld om te sporten? Het Sportfonds Smallingerland helpt! Het Sportfonds Smallingerland betaalt de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook volwassenen van 18 jaar en ouder met weinig geld, lid worden van een sportclub of een dansschool. Het lidmaatschap of sportabonnement kan vanuit dit fonds betaald worden na een goedgekeurde aanvraag. De aanvraag, goedkeuring en betaling loopt via Sportbedrijf Drachten en haar buurtsportcoaches (als intermediairs).

HOE WERKT HET?

Je kunt zelf een aanvraag indienen bij het Sportfonds Smallingerland. Iedere aanvraag wordt vervolgens individueel behandeld door een intermediair. Hij of zij kent de spelregels en weet of u in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kunt u vaak al binnen drie weken sporten of op les. De intermediairs zijn voor de gemeente Smallingerland alle buurtsportcoaches die in dienst zijn bij Sportbedrijf Drachten.
 

WIL JE EEN AANVRAAG INDIENEN? 

Dat kan via de website van Sportfonds Smallingerland
 

KOMT U IN AANMERKING?

Om in aanmerking te komen voor een bijdrage moet u voldoen aan criteria die door Sportfonds Smallingerland zijn opgesteld. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Dennis Zijlstra via d.zijlstra@sportbedrijfdrachten.nl of via de website van Sportfonds Smallingerland.