Wereldmeiden.jpg

wereld

Wereldmeiden & Wereldgozers

Wereldmeiden & wereldgozers is een maatjesproject waarin een divers samengestelde groep meiden en jongens al sportend hun netwerken voor elkaar ontsluiten en van elkaars leven en achtergrond leren. Maatschappelijke diensttijders sporten een half jaar lang 1 keer per week samen met meiden/jongens met een vluchtelingachtergrond.

Wereldmeiden

Wereldmeiden meer info / aanmelden

Sportbedrijf Drachten biedt meiden tussen de 18 en 28 jaar de kans om mee te doen aan Wereldmeiden! Wereldmeiden is een maatjesproject waarin een divers samengestelde groep meiden al sportend hun netwerken voor elkaar ontsluiten en van elkaars leven en achtergrond leren.

Goed om te weten:
– Aanmelden kan tot 10 oktober
– Er is ruimte voor max. 15 MDT’ers

Wereldgozers

Wereldgozers meer info / aanmelden

Wereldgozers is een maatjesproject waarin een divers samengestelde groep jongens al sportend hun netwerken voor elkaar ontsluiten en van elkaars leven en achtergrond leren. Hou je van sport, ben je tussen de 14 en 28 en wil je graag iets voor een ander doen? En lijkt het je leuk om een tijdje met een groep jongens samen verschillende sporten te proberen en elkaar daarbij beter te leren kennen? In dit project komt dat allemaal bij elkaar.