Banner 1920 x 400 def.jpg

sportvooriedereen

Sportfonds Smallingerland en Sportbedrijf Drachten hebben als doel om het voor iedereen mogelijk te maken om te kunnen sporten en bewegen. Voor iedereen in de gemeente Smallingerland moet het mogelijk zijn om te kunnen sporten en bewegen. Toch is dit voor veel inwoners lastig, financieel niet mogelijk of voelen ze zich niet geaccepteerd.

Dat sport meer is dan alleen een fysieke inspanning kun je horen en zien in het verhaal van Leeroy. Leeroy vertelt hoe hij via een financiële bijdrage van het Sportfonds Smallingerland en de hulp van Sportbedrijf Drachten in staat is om zichzelf te zijn binnen een sportvereniging en met plezier te kunnen sporten. Om nog meer inwoners te kunnen laten sporten lanceert Sportbedrijf Drachten de campagne #sportvooriedereen. In deze campagne gaat Sportbedrijf Drachten de bijzondere sportverhalen vertellen van de inwoners van Smallingerland met als doel #sportvooriedereen.

 

Sportfonds Smallingerland

Het Sportfonds is er voor alle inwoners van Smallingerland van 18 jaar of ouder die het niet lukt om de sport zelf te betalen. Hiermee wordt een lidmaatschap bij een sportvereniging vergoed, waardoor jij kan sporten. Een aanvraag doen voor het Sportfonds kan via de website van Sportfonds Smallingerland.

 

WIL JE SPORTEN?

Maar weet je niet wat, waar of hoe? 

Sportbedrijf Drachten biedt u de helpende hand. Gezond gedrag stimuleren door Sport & Bewegen voor alle inwoners van de gemeente, dat is de missie van Sportbedrijf Drachten. Als u graag wilt sporten of bewegen, maar niet weet waar u moet zijn, wat de mogelijkheden zijn, of niet de financiële middelen hebt, dan wordt het lastig. 

Gelukkig staan de buurtsportcoaches dan met raad en daad voor u klaar om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. De buurtsportcoaches zijn er voor iedereen, voor jong en oud. De coaches Sport & Bewegen hebben een groot netwerk en kunnen samen met u de keuzes maken die het best bij u passen. 

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht