Zwem4daagse in de herfstvakantie

Zwem4daagse in de herfstvakantie

4 dagen lang zwemmen! Ga jij de uitdaging aan?

Herfstvakantie in het teken van Zwem4daagse in Drachten

De herfstvakantie staat ook dit jaar in het teken van de Zwem4daagse in Zwemcentrum De Welle. Van 18 tot en met 22 oktober 2021 wordt het grootste landelijke zwemevenement van Nederland in Drachten georganiseerd. Iedereen met een zwemdiploma mag deelnemen aan dit feestelijk en sportieve evenement.

Tijdens het evenement zwemmen deelnemers 4 dagen lang een afstand van 250m (kinderen), 500m of 1000m. Tevens kan dit jaar, naast de Traditionele Zwem4daagse, een uitdagend parcours worden afgelegd. Elke dag een ander parcours van klimmen, klauteren, glijden, duiken & meer!

 

Maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober

11:00 - 13:00 uur Traditionele & Alternatieve Zwem4daagse

18:00 - 19:00 uur Traditionele Zwem4daagse

 

Officiële medaille en extra’s

Bij een volle stempelkaart ontvang je de officiële medaille. Als deelnemer mag je op deze dagen ook gratis recreatief zwemmen (tijdens de openingstijden van het recreatiebad) en heb je toegang tot de Halloween disco op vrijdag 29 oktober.

Ga jij de uitdaging aan?
Kortom, een geweldige uitdaging om samen met je vrienden, familie, collega’s of klasgenoten te beleven. Aanmelden kan tot en met 18 oktober 2021 bij Zwemcentrum De Welle of via www.sportbedrijfdrachten.nl/zwem4daagse.