Convenant aangepast sporten

Sport en bewegen voor iedereen toegankelijk met convenant Aangepast Sporten

Gisteren onthulde wethouder Pieter van der Zwan het convenant Aangepast Sporten bij Atletiekvereniging Impala. Met het convenant zetten tientallen sportverenigingen, - aanbieders en organisaties zich in voor alle inwoners van Smallingerland met een beperking.

 

Sport en bewegen moet voor iedereen beschikbaar zijn. Het is voor mensen met een beperking echter een stuk lastiger om de juiste sport te vinden, omdat niet iedere aanbieder past bij de individuele behoefte. Om passend sportaanbod op korte en lange termijn te kunnen blijven bewerkstellingen voor deze doelgroep is samenwerking tussen verschillende partijen van groot belang. Met het convenant Aangepast sporten ligt de focus op samenwerkingen, kwaliteit en borging met verschillende partners in de gemeente Smallingerland zodat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk wordt.

 

Aanbod in Smallingerland

Wil je ontdekken welke sport bij jou past, maar heb je wat extra hulp nodig? Of wil je als vereniging/sportaanbieder starten met aanbod voor de aangepaste doelgroep? Wij helpen je graag verder via de pagina aangepast sporten.

Convenant aangepast sporten.jpg

Convenant aangepast sporten-2.jpg

Convenant aangepast sporten-3.jpg