Special Olympics 4.jpg

November: maand van Aangepast Sporten

Hele maand veel sportaanbod!

Sport en bewegen in Smallingerland moet voor iedereen beschikbaar zijn, ook als je een beperking hebt. De maand november staat daarom in het teken van aangepast sporten.

Sporten lijkt vanzelfsprekend, maar het blijft voor iemand met een beperking een uitdaging om te kunnen sporten. Niet iedere sportaanbieder is hierop ingericht of weet wat een sporter met een beperking nodig heeft. In Smallingerland zijn er veel mogelijkheden op het gebied van aangepast sporten. In de maand november komt hier extra aandacht voor!

 

November vol met activiteiten

Er is voor deze maand een speciale agenda ontwikkeld met heel veel gratis trainingen, clinics en activiteiten. Meer dan 25 verenigingen zorgen voor een passend aanbod dat aansluit bij ieders niveau. Van voetbal, tennis en schaatsen tot aan dansen, handboogschieten en atletiek. En dat is slechts een kleine greep uit het ruime aanbod!

De nadruk ligt op wat je allemaal wél kan en wat er mogelijk is op het gebied van sport en bewegen in de gemeente. Bekijk alle activiteiten op www.sportbedrijfdrachten.nl/maandvanaangepastsporten