FitStap-1.jpg

Beweegprogramma ‘FitStap’ meest succesvol in Smallingerland.

Het unieke beweegprogramma FitStap is het meest succesvol gebleken in Smallingerland, waarbij de gemeente landelijk gezien de meeste deelnemers heeft aangetrokken. Tijdens het 12-weekse programma leren deelnemers, onder begeleiding van gecertificeerde FitStap coaches, alles over een gezonde leefstijl en streven naar een fit en fitaal gevoel. Na drie zeer succesvolle edities start FitStap opnieuw op 14 en 15 februari 2022 in Drachten.

Bij FitStap trainen deelnemers 12 weken lang één keer per week in groepsverband en twee keer in de week zelfstandig. Tijdens de trainingen is er – naast wandelen – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal in het programma. De trainingen en opdrachten worden helemaal op eigen tempo en niveau uitgevoerd, waardoor het voor iedereen haalbaar is.

“Het leukste aspect vind ik dat het in groepsverband is. Vooral de combinatie van wandelen met de oefeningen tussendoor zorgt ervoor dat ik me werkelijk fitter voel”,aldus één van de deelnemers.

 

Gratis meeloopwandeling
Op maandag 31 januari van 10:00 - 11:00 uur en dinsdag 1 februari van 15:00 - 16:00 uur worden meeloopwandelingen georganiseerd om te proeven aan de unieke lessen van FitStap. Deelname voor deze wandelingen is gratis.

 

Kijk voor aanvullende informatie en aanmelding van de meeloopwandeling op www.sportbedrijfdrachten.nl/fitstap