Faciliteiten

Zwemcentrum De Welle beschikt over goede faciliteiten om zwemmen ook voor iedereen mogelijk te maken. 

Recreatiebad

Een uitje voor het hele gezin! In het recreatiebad kun je naast lekker zwemmen, heel veel avontuur beleven! Wie is als eerste beneden van de glijbaan? Door de tijdswaarneming kun je een echte wedstrijd doen met je vrienden! Eenmaal beneden zwem je gelijk door naar het buitenbad. Ga dan weer snel naar binnen en neem plaats in het warme bubbelbad. Duik in de golven en zwem naar de draaikolk waar een sterke stroming je meesleurt. Voor de allerkleinsten is er een pierenbad met leuke speelgoed, een glijbaan en fontein.

Koop hier je tickets voor recreatief zwemmen

50-meterbad

Het enige overdekte 50-meterbad van Noord Nederland!

Wil je je conditie op peil houden of even je hoofd leegmaken? Kom baantjes trekken in ons 50-meterbad. Het zwembad is voorzien van moderne startblokken en een tijdswaarnemingssysteem. Wist je dat topsporters regelmatig in ons 50-meterbad trainen?

Koop hier je tickets voor banenzwemmen

Sauna

Ultieme ontspanning! De sauna beschikt naast de conventionele sauna ook over een infraroodcabine. De laatstgenoemde verzorgt pijnlijke en stijve spieren en verzacht de pijn bij reumatische aandoeningen. Tevens is de saunaruimte voorzien van een Turks stoombad, een voetenbadeen relaxruimte en een kleine buitenplaats.

Alles op een rijtje:

  • Sauna
  • Infraroodcabine
  • Turks stoombad
  • Voetenbad
  • Relaxruimte
  • Kleine buitenplaats

Badkleding en handdoek zijn verplicht bij het gebruik van onze sauna.

Koop hier je tickets voor de sauna

 

Invalide faciliteiten

Zwemcentrum De Welle beschikt over goede invalide faciliteiten om het zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Hieronder de mogelijkheden per bad.

Recreatiebad

In ons Recreatiebad kan je lekker vrijzwemmen. Bij de kleedkamers van het Recreatiebad is een invalide/gezinskleedkamer aanwezig met daarin een opklapbare douche stoel en armsteunen rondom het toilet. Bij het zwembad staan rijplaten klaar die in het water gelegd kunnen worden. Via deze rijplaten kan je met 1 van onze rolstoelen het water in. Wil je gebruik maken van een rolstoel? Vraag het bij onze Infobalie.

Rolstoel recreatiebad.png

50-meterbad

Het 50-meterbad is uitermate geschik voor banenzwemmen. Bij de kleedkamers van ons 50-meterbad zijn invalidekleedkamers en invalidentoiletten aanwezig. Ook rondom het bad is een invalidentoilet aanwezig. Het bad is te betreden via onderstaande 2 trappen.

50-meterbad invaliden.png

Doelgroepenbad

Ons verwarmde doelgroepenbad wordt veel gebruikt voor Aqua sportlessen, Watergymnastiek en Therapiezwemmen. Om gebruik te kunnen maken van dit bad kan je dus met 1 van deze lessen mee doen. Naast dit bad zitten 2 invalidekleedkamers, 2 invalidentoiletten. Je kan het water betreden via een tillift en een makkelijk toegankelijke trap. 

Doelgroepenbad invaliden.png