Dansen

Dansen

Heb je je dansschoenen al klaarstaan? Want op Woensdag 13 maart 2024 wordt het tijd om je moves te laten zien tijdens de schoolsport agenda dans activiteit !  

Datum:  Woensdag 13 maart 2024 

Algemene informatie:
Heb jij interesse in dans of heb je het altijd al een keer willen proberen? Dan is dit je kans! Een dansdocent van Elzer Educatie leert je een toffe dans op muziek. Dit wordt gedaan met dansmoves uit de streetdance en de hiphop. Beginners en gevorderden, iedereen is welkom! 
Ben je na deze workshop enthousiast? Elzer Educatie biedt wekelijkse danslessen aan binnen verschillende dansstijlen!  


Tijd:
Groep 3/4/5: 14.30 tot 15.15 uur 
Groep 6/7/8: 15.15 tot 16.00 uur 
 
Locatie:  Elzer Educatie, Oliemolenstraat 14 in Drachten

Aanmelden t/m: 16 februari 2024 
Aanmelden: Klik hier!

Kosten: School opgave:€1,50 per deelnemer(bij de tickets staat aangegeven dat de kosten €0,- zijn, omdat de school achteraf gefactureerd wordt. 

Individuele opgave: €2,50. Dit kan via Ideal worden betaald bij de anmelding.


Dresscode:  Trek je sportkleding aan en vergeet niet je zaalschoenen mee te nemen!  

Meest gestelde vragen:

Kan ik daar parkeren?
Er is een parkeerplaats naast de locatie van Elzer Educatie. Wel is er beperkt ruimte en wordt er geadviseerd om zo veel mogelijk met de fiets/lopend te komen. 

Welke dansstijlen kan ik verwachten?
Er wordt een mix van streetdance en hiphop aangeboden. 

Moet je al kunnen dansen om mee te doen?
Je hoeft zeker nog geen ervaring te hebben met dansen. Iedereen die interesse heeft in dans of wil kijken hoe het is, is van harte welkom om mee te doen! Van beginners tot gevorderden!

Wordt er gezorgd voor begeleiding of toezicht tijdens het evenement?
De lessen worden gegeven door een dansdocent van Elzer Educatie. Daarnaast is er altijd een sportcoach van Sportbedrijf Drachten aanwezig.

Zijn er faciliteiten voor toeschouwers?
Er is een kantine aafwezig waar ouders kunnenw achten. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er eventueel ook worden gegeken in het danslokaal. 

Worden er ook foto's of video's gemaakt tijdens het evenement?
Er worden foto's en video's gemaakt door Sportbedrijf Drachten. Indien u erop tegen bent dat uw kind op deze foto's of video's komt, geef dit dan vooraf aan de dansles aan bij de medewerker van Sportbedrijf Drachten.