Inschrijving geopend 1 insta.jpg

Avond4daagse Drachten 2022

30 mei - 2 juni 2022

Het is eindelijk weer zover! De Avond4daagse zoals we hem gewend zijn. De Avond4daagse is een niet meer weg te denken traditie in Nederland. Kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s: inmiddels zijn al drie generaties opgegroeid met de Avond4daagse. De Avond4daagse zorgt niet voor niets voor onvergetelijke herinneringen!

Wat is het? De Avond4daagse is:
  • 4 avonden in beweging zijn
  • 4 dagen plezier maken met vriendjes en vriendinnetjes
  • Misschien wel je allereerste medaille
  • Een onvergetelijke herinnering
Wanneer is het?

Maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni 2022 (week 22)

Inschrijving

Scholen: De officiële inschrijving voor scholen is gesloten. Heeft u nog een aanmelding voor meer dan 10 leerlingen? Dan kunt u contact opnemen met l.wiekamp@sportbedrijfdrachten.nl.
Individueel inschrijven is nog mogelijk t/m 23 mei!

Individueel: Loop je niet via een school of moet je zelf de aanmelding doen (t/m 23 mei)? Schrijf je dan hier in. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Deelname kost per deelnemer € 7,50. Medaille zit hierbij inbegrepen.

Thema

Ook dit jaar wordt de Avond4Daagse gekoppeld aan een thema. Binnenkort meer info!

Routes

Keuze uit 5 of 10 km. De routes starten en finishen altijd bij het Sportcentrum (Leerweg 3, Drachten).

Starttijden

Volgt binnenkort.

Parkeren

Wij adviseren je om met de fiets te komen. Deze kun je kwijt in één van de fietsstallingen van het Liudger. Zo voorkom je onder andere dat je in de drukte vast komt te staan. Mocht je toch genoodzaakt zijn met de auto te komen, dan kun je deze parkeren bij het ROC Friese Poort, gelegen achter het Sportcentrum. Let hiervoor goed op de verkeersborden.

Veiligheid

Om de veiligheid en gezondheid van de wandelaars te kunnen waarborgen, worden getrainde en gecertificeerde EHBO'ers en verkeersregelaars ingezet om dit alles in goede banen te leiden. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Individuele lopers t/m 12 jaar moeten zorgen voor een begeleider (minimaal één per 10 wandelaars).

 

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.